nekad i sad

Širom Jugoslavije su ŽENE PADALE U TRANS ZBOG NJEGA: Atraktivni pevač slamao je srca, a danas je NEPREPOZNATLJIV

0

Godinama je živeo na relaciji Kanada-Hrvatska, a dugo je u skladnom braku

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Jugoslovenski pevač i muzičar Alen Slavica rođen je u Karlovcu davne 1954. godine, a tokom bogate karijere je objavio čak 14 muzičkih albuma i mnogo singlova.


Njegovi albumi "Šarene oči", "Ispod tvoga jastuka", "Ti si moja sretna zvijezda" i "Pod krilima neba" prodati su u zlatnom i srebrnom tiražu, dok je album "Dao sam ti dušu" dostigao platinasti tiraž!

 

Pored ogromnih muzičkih uspeha, on je postigao i status miljenika ženske publike. Alen je od početka karijere važio za jednog od najatraktivnijih muškaraca jugoslovenske muzičke scene.


Krajem 1989. Alen je otišao u Kanadu, gde je održao nastup za doček Nove godine, a potom se uputio na turneju s Kićom Slabincem, pa održao i nekoliko solističkih koncerata. Međutim, po povratku u Hrvatsku se posle dva meseca odlučio za povratak u Kanadu, pa je jedanaest godina živeo na relaciji Kanada-Hrvatska.

 


Sve vreme je bio odan muzici, a nakon duge pauze vratio se na scenu nastupivši na festivalu Dalmatinska šansona 2006, i to s pesmom "Masline". Zatim je održao niz nastupa širom regiona, a već godinama radi za druge pevače i muzičare.

 


Alen je, inače, vrlo aktivan na društvenoj mreži Instagram, pa dame koje su ga obožavale osamdesetih imaju priliku da vide da je Alen zadržao svoj atraktivan izgled i šarm po kom je poznat.

 


On se danas rekreativno bavi sportom i koristi svaki slobodan trenutak da uživa s porodicom — suprugom Sandrom i ćerkom Emom.

 

 

makonda-tracker