nesvakidašnja

Iza maske sreće krio se — PAKAO: Najlepša žena Jugoslavije nakon dve decenije braka smogla je snage da OKRENE NOVI LIST

0

Iako je imala slavu, lepotu i poštovanje, dugo se pričalo da su je suprugove prevare slamale, sve dok nije krenula dalje i našla novu sreću

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Nekada i zvanično najlepša žena Jugoslavije bila je Suzana Žunić. Prelepa Mis Jugoslavije imala je slavu, lepotu i pažnju muškaraca, a 1988. godine proglašena je za najlepšu ženu tadašnje države, što je bila velika čast.

 

 

Kada je ponela ovu lentu, nema muškarca kome se nije dopadala, a posebno se za nju zainteresovao perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac.

 

Njih dvoje su bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, te nije prošlo dugo do njihovog susreta i romanse koja je bila glavna tema medija. 

 

Igor Štimac
foto: screenshot

Njihov brak trajao je 19 godina, ali iza zatvorenih vrata to nije bio ideal sreće, uprkos popularnosti, lepoti, poštovanju. Pisalo je kako je Suzana tonula u nezadovoljstvo i nosila masku srećne žene, dok ju je Igor varao sa misicama, glumicama, pevačicama, a govorilo se o njegovoj romansi, navodno, s Alkom Vuicom.

 

To je, navodno, bila kap koja je prelila čašu, a Suzana je nakon dve decenije odlučila da napusti supruga, s kojim je dobila troje dece — sina Luku i ćerke Miu i Deu.

 

 

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, nakon šest godina zabavljavanja.

 

 

makonda-tracker