ljubio je Lokicu

Jugoslovenke su pred njim PADALE NA KOLENA, bio je u braku s 30 godina mlađom: Evo kako danas izgleda FATALNI PEVAČ

8

Danas živi povučenijim životom nego kada je bio na vrhuncu slave, a i dalje je vrlo atraktivan muškarac

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Proslavljeni pevač i muzičar Vlado Kalember, osnivač grupe "Srebrna krila", još od 1978. godine, kada je formiran ovaj sastav, spada u najpopularnije muškarce na prostoru nekadašnje Jugoslavije.


On je sa "Srebrnim krilima", kako se to često kaže, "žario i palio" širom Balkana, a 1984. godine je sa Izoldom Barudžijom nastupio na Evroviziji s pesmom "Ćao, amore".

 

 

Malo je poznato da je njegov prvi bend bio "Helijum", a zanimjivo je to što je posle Evrovizije formirao grupu "4 asa" s Alenom Islamovićem, Rajkom Đumićem i Juricom Pađenom.

 

 

Za sve to vreme spadao je u miljenike ženskog dela publike.


Volele su ga i tinejdžerke i dame u godinama, a Vlado je za sve to vreme ćutao o svom privatnom životu i negirao da je zavodnik kakvim ga smatraju.


Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi preneli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i "prišiveno". Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara ― rekao je Vlado svojevremeno.


Ipak, otkriveno je da je jedna od onih koje je pevač osvojio bila čuvena Leposava Lokica Stefanović, plesačica koja je nastupala s grupom "Lokice". Njihova ljubav bila je velika, ali je potrajala samo godinu dana, jer je par zbog posla često bio rastavljen.


Nakon niza ljubavnih priča, oženio se Anom Rucner, uglednom hrvatskom violončelistkinjom koja je poznata po tome što kombinuje kompozicije klasične muzike s modernim elementima.

 

1 / 3 Foto: Printscreen Youtube / VLADIMIR OMORAC

 

Ona je, inače, 30 godina mlađa od Kalembera, a i sama je nastupala na Evroviziji, decenijama nakon supruga — bila je deo bosanskohercegovačke delegacije 2016. godine.

 


Par je dobio jednog sina, ali ni ova ljubav nije opstala, pa su se razveli. Kako je muzičar jednom prilikom istakao, do kraha su dovele njihove različitosti.


Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se desila, a to je dete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost ― rekao je Kalember.

 

Iako se spekulisalo da je do razvoda došlo nakon preljube, oboje su to negirali i uvek pričali jedno o drugom samo najlepše.

 

Moj bivši muž prekrasan je čovek i zajedno prolazimo neke krizne situacije. Dobri smo prijatelji i to je jedan veliki uspeh. To se postiže poniznošću, odricanjem, sa puno komunikacije... Ego mora nestati ― istakla je Ana.

 

 

 

 

makonda-tracker