uživaju

Pogled od milion evra i porodična idila: Aleksandra Prijović i Lepa Brena podelile najlepše trenutke s odmora

7

Popularna pevačica Aleksandra Prijović je vredno radila i nastupala tokom novogodišnjih praznika, nakon čega se uputila na zaslužen — i luksuzan — odmor

foto: Instagram
foto: Instagram

Folk zvezda Aleksandra Prijović (26) jedna je od najpopularnijih na našoj muzičkoj sceni, pa je sezona praznika za nju bila puna obaveza, a nakon uspešnih nastupa ona je otputovala na odmor.


Pevačica nije želela da eksperimentiše, pa se uputila u Majami, gde porodica Živojinović ima skupocenu nekretninu, za koju se svojevremeno pisalo da je vredna skoro milion evra! Reč je o vili od više od 200 kvadrata, s bazenom i dva kupatila, a pevačica nije delila mnogo detalja o ovom malom porodičnom gnezdu u kom Živojinovići borave dok su u Americi.

 

Ona nije otkrila ko joj pravi društvo, ali ovih dana smo na Instagramu videli da su s njom pevačica Lepa Brena, maćeha njenog supruga Filipa i njegova majka Zoricu Nakić.


Iako nije mnogo aktivna na Instagramu otkad je na odmoru, i Aleksandra je podelila još nekoliko trenutaka iz Majamija. Ona je objavila nekoliko fotografija i snimaka, nastalih tokom vožnje i momenata opuštanja, koji svedoče o pravom raju na zemlji koji je njenog sina Aleksandra i nju dočekao. Tako nam je pevačica pokazala pogled na more, uživanje u jednom restoranu, kao i kako se njen sinčić provodi na morskoj obali, a sve ovo pronaći ćete u galeriji.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker