slavlje

Talenat za glumu i šarm nasledio je od svog oca i deke: Vuk Kostić proslavlja 42. rođendan

2

Glumac danas slavi svoj četrdeset i drugi rođendan i tom prilikom na svom Instagram profilu podelio je čestitke koje su ga oduševile i raznežile. 

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Glumac Vuk Kostić danas slavi svoj 42. rođendan i tom prilikom na Instagram profilu podelio je neke od čestitki koje su mu stigle. 

 

 

Jedna od čestitki bila je od njegoe kolginice Slobode Mićalović koja je napisala: 

 

Živeo Vuko moj dobri - i podelila kolaž fotografija. 

 

Sloboda Mićalović, Vuk Kostić
foto: Printscreen

Pored ove Slobodine čestitke pojavila se i čestitke njegovih fanova koja je u sebi sadržala splet njegovih fotografija iz mladosti:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Kostic (@vuk.kostic.fp)

 

Vuk Kostić odrastao je sa porodicom na Vračaru i njegov glumački put bio je veoma uzbudljiv. Nakon trećeg razreda 11. Beogradske gimnazije, upisao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti i tamo diplomirao davne 2001. godine. 

 

Talenat za glumu nasledio je od svog oca Mihajla Kostića Pljake i deke Nestora Nege Kostića koji je bio jedan od osnivača pozorišta u Prokuplju pre Drugog svetskog rata.

 

Vuk kostić ima i brata Nestora koji je godinu dana stariji od njega i on se sada skiper i profesionalni ronilac: 

 

— Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca - ispričao je svojevremeno Vuk, koji je nekoliko puta isticao da mu je Nestor velika životna podrška.

Podsetimo da je Vuk bio je u klasi sa kolegama Nenadom Stojmenovićem, Bojanom Stefanović, Sonjom Kolačarić, Anom Maljević, Goranom Jevtićem.

 

Publika ga je zavolela u filmovima "Mala noćna muzika", "Sinovci", "Stvar srca", "Život je čudo", "Branio sa Mladu Bosnu", "Igra u tami".

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker