plavušan

Darovitost je nasledio na oca i dedu, a danas je pravi ZAVODNIK: Da li biste prepoznali dečaka sa nemeljive uspomene?

0

Svojim talentom, specifičnim scenskim pokretom i izražajnošću skrenuo je pažnju na sebe još tokom studija na Fakultetu dramskih umetnosti.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Fotografija na kojoj pozira simpatični dečak plave, bujne kose na brodiću zapravo je naš proslavljeni pozorišni i filmski glumac Vuk Kostić koje neretko putem svog Instagram profila deli interesantne fotografije iz mladosti i detinjstva.

 

Vuk je posebnu darovitost i ljubav prema glumačkom poslu nasledio od svog oca Mihajla Kostića Pljake i deke Nestora Nege Kostića koji je bio jedan od osnivača pozorišta u Prokuplju pre Drugog svetskog rata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Glumac je odrastao sa porodicom na Vračaru, a stariji brat Nestor je profesionalni ronilac, te nije krenuo očevom lozom iako je poput Vuka bio talentovan za scenu.

 

Vuk je nakon trećeg razreda 11. Beogradske gimnazije uspeo da upiše studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti na kojem je diplomirao juna 2001. godine zapaženom predstavom "Mušica"

 

Vuk Kostić
foto: Damir Dervišagić

Bio je u klasi sa kolegama Nenadom Stojmenovićem, Bojanom Stefanović, Sonjom Kolačarić, Anom Maljević, Goranom Jevtićem.

 

Među prvima je na trećoj godini studija dobio priliku za glavnu ulogu na velikom platnu, te publiku oduševljava u ostvarenju "Apsolutnih sto", režisera Srdana Golubovića koje ga je i proslavilo. 

 

Publika ga je zavolela u filmovima "Mala noćna muzika", "Sinovci", "Stvar srca", "Život je čudo", "Branio sa Mladu Bosnu", "Igra u tami".

 

Vuk je putem medija poznat i kao zavodnik koji je svojim šarmom osvajao mnogobrojne dame, a romanse za glumicama Jelisavetom Orašanin, Bojanom Stefanović i voditeljkom Anom Mihajlovski bile su pod lupom javnosti.

 

Nedavno se spekulisalo da između Kostića i mlade pevačica Ksenije Knežević postoje simpatije koje je publika uočlla tokom zajedničkih tv gostovanja, ali nijedan od aktera nije želeo da potvrdi ove navode.

 

Glumca smo  tokom ove godine mogli da gledamo u filmu "Koridor 92" i tv formata "Porodica".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker