vidite ovo!

Srpkinja opčinila najpoznatijeg čoveka planete: Jelenu Karleušu zapratio MILIJARDER — društvene mreže GORE

5

On za srpsku pevačicu zna veoma dugo jer je o njoj pisala njegova bivša supruga na blogu objavivši i fotografije Slatke male. 

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačicu Jelenu Karleušu na Instagramu je zapratio poznati reper Kanje Vest, koji je bivši muž jedne od najpoznatijih starleta Kim Kardašijan

 

 

Brojne poznate ličnosti prate Karleušu, među kojima je i poznata glumica i model Sofija Vergara, a sada je još jedna planetarna zvezda zapratila pevačicu. 

 

Ona nije pratila ranije poznatog repera, ali mu je uzvratila nakon njegovog praćenja. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pretpostavlja se da Vest već nekoliko godina unazad zna ko je Karleuša, s obzirom na to da su američki mediji pisali o njenom stajlingu, odnosno da reperova bivša žena kopira njene stajlinge. 

 

I Kim Kardašijan se oglasila na svom blogu i uputila reči pohvale srpskoj pevačici:

 

— Ovonedeljna ženska simpatija je srpska pop zvezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fabulozna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njen hrabar stilski izraz! Obe smo totalno glam! Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je — napisala je tada Kim uz Jelenine fotografije.

 

 

 

 

 

makonda-tracker