da li vam se dopada?

BIZARNOST ili dobar trik? Kada vidite Kim Kardašijan koja se oblepila trakom — ZANEMEĆETE

0

Ono šta je sigurno jeste da je popularna starleta uspela da privuče svu pažnju medija i da postane glavna tema na društvenim mrežama. 

foto: Profimedia, Social Media
foto: Profimedia, Social Media

Jedna od najpopularnijih rijaliti zvezda Kim Kardašijan uspela je da na njoj svojstven način ponovo privuče pažnju medija i u tome je uspela svojom pečudnim stajlingom sa kojim se pojavila na Pariskoj nedelji mode. 

 

 

Ona je uspela da bude glavna tema društvenih mreža i medija, pa se njene fotografije i snimci se dele po društevnim mrežama.

 

Kako modni magazini pišu ona ovom kombinacijom nije prenela određeni modni dojam, ali je zato uspela da postane glavna atrakcija, što ona često i želi da postigne. 

 

Naime, ona se obmotala samolepljivom trakom u žutoj boji na kojoj je pisalo Balensijaga. Zanimljivo je i to što se ona jeva kratala u ovom kombinaciji, što se vidi i na snimcima koji kruže po internetu. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Jasno je da joj je cilj bio da privuče pažnju u čemu je i uspela, čak je i svoju torbu oblepila jarkožutom trakom. 

 

Zanmiljivo je i da nije mogla čak ni da ruku pomera te je bilo vidno to što je jenu ruku držala konstantno na stomaku. Dodala je i tamne naočare koje su uklopile u njen stajling, a uz to je i zalizala kosu. 

 

Kako vam se dopada njen čudan stajling?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

 

 

 

makonda-tracker