ŠTA VI MISLITE?

"Na svim znakovnim jezicima ovo znači isto": Poznata glumica uputila PUTINU jasnu i vulgarnu poruku

1

Dodela BAFTA nagrada se tradicionalno održava svake godine, a ova 75. svečana ceremonija je propraćena specifičnim dešavanjima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dodela BAFTA nagrada će osim po prelepim toaletama koje su osvojile srca prisutnih, ostati upamćena i po jednom gestu glumice Rebel Vilson.

 

- U ovom nastupu imamo dva tumača znakovnog jezika, jedan za američki znakovni jezik, a drugi zadužen za britanski. Srećom, na svim znakovnim jezicima ovo je poruka za Putina - rekla je i podigla srednji prst.

 

Poznata glumica je iskoristila svoju šansu dok se obraćala okupljenima, kako bi poslala poruku Rusiji i Vladimiru Putinu. Njen gest je dočekan aplauzom. 

Podsetimo, sinoćna dodela nagrada je protekla u znaku velike podrške Ukrajini, zvanice su nosile bedževe u boji ukrajinske zastave, a neki su davali i izjave u kojima jasno osuđuju aktuelna dešavanja. Ovaj događaj okupio je veliki broj imena iz sveta filma i televizije, ali je izostala glavna zvezda večeri — režiserka Džejn Kempion, čiji je mračni vestern "Moć psa" osvojio priznanja u kategorijama za najbolji film i najbolju režiju! Među ostalim dobitnicima su "Belfast", kao najistaknutiji britanski film, Džoana Skanlan, koja je dobila nagradu za najbolju glavnu žensklu ulogu, u filmu "Posle ljubavi", zatim Vil Smit, koji je nagrađen za najbolju mušku glavnu ulogu, u filmu "Kralj Ričard". Priznanja su dobili još najbolja sporedna glumica Arijana DeBose, glumac u sporednoj ulozi Troj Kotsur (CODA), a Zvezda u usponu je Lašana Linč.

 

 

makonda-tracker