STROGA PRAVILA

DANAS MUŠKARCI UZDIŠU ZA NJOM: Rebel Vilson uspela da skine 45 kilograma, a ovo je njena tajna! (FOTO)

0

Želela je da postane najbolja verzija sebe.

foto: Profimedia

Holivudska glumica i komičarka Rebel Vilson nedavno je obavestila javnost da je njen cilj bio da vaga do kraja godine pokaže brojku od 75 kilograma, a do te cifre deli je još samo tri kilograma,

Rebel je ukupno smršala više od 45 kilograma u odnosu na dane kada je bila najdeblja, a u samo poslednjih nekoliko meseci čak 18.

 

Nekada najpoznatija bucka Holivuda revnosno se pridržavala stroge ishrane i programa vežbanja, a kaže da ponekad sebi ipak da oduška. Pre nekoliko dana objavila je na Instagramu video na kom u pripijenoj roze haljini pokazuje svoju novu figuru dok jede kolač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

 

"Zapamtite, ipak se morate počastiti, ali ja sad to sa hranom radim samo jednom do dva puta nedeljno, a alternativa su mi penušave kupke", napisala je.

 

Slavna 40-godišnjakinja pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

 

Program podrazumeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great to be back home ? and back to work ?

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker