u ovome je tajna!

NJENA ULOGA JE SVIMA SIMPATIČNA: Pančeta iz „Igre sudbine“ otkrila interesantan detalj koji verovatno niste znali

2

Jedan od omiljenih likova u popularnoj seriji svakako je Marica Pančetović Pančeta, koju igra Sandra Bugarski, žena veoma bogate glumačke karijere i beskrajnog šarma

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Među likovima u seriji „Igra sudbine“,koja je proteklih meseci postala pravi hit, izdvojila se Pančeta, a malo je poznato kako je nastao ovaj lik. Naime, scenarista Žarko Jokanović izjavio je jednom prilikom da je uloga pisana baš za Sandru Bugarski.


Pišući scenario za „Igru sudbine“, Žarko Jokanović je imao jasnu viziju za glumačku podelu. Neki glumci su prošli kao njegov predlog, a neke uloge su producenti i reditelji namenili drugima, koji su se na kastingu pokazali kao bolji izbor. Što se mene tiče, sve se lepo poklopilo. U opisu lika Pančete još samo ne stoji moj JMBG! To sam rekla – istakla je glumica nedavno za Blic.

 

Inače, Sandra ima i objašnjenje za to što je Pančeta tako brzo „kupila“ publiku.


Rekla bih da se publici dopada Pančetina nepatvorena duhovitost i šarm kojim pleni. Simpatična je i kada je ljuta. Iskrena je. Njen životni put je trnovit i pun problematičnih situacija sa kojima se ona nosi na sebi svojstven način. Gledaoci s vremenom stiču empatiju sa likovima pa tako i Pančetu prihvataju i vole bez obzira na mane kojih, kao i svi, ima na pretek – smatra ona.

Njoj je drago što je ljudi zbog lika Pančete doživljavaju kao blisku i rado joj prilaze.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen


Poznati i nepoznati, prijatelji ili usputni prolaznici su sa mnom na TI. Poistovećuju me sa Pančetom i tako mi se obraćaju. To mi je beskrajno simpatično. Mnogi citiraju moje replike, a ima i onih koji se upuste u analizu mog tumačenja lika. Sve u svemu, u ovim teškim karantinskim danima, kad malo izmilim na ulicu, u trgovinu uglavnom  bude veselo – priznaje Sandra.

 

 

makonda-tracker