otvoreno priznanje

"NIKO ZA MENE NE BI ZNAO!" Pančeta iz "Igre sudbine" progovorila najiskrenije do sad, a OVAJ GLUMAC joj je PRVI KOMŠIJA

0

Ulogom Marice Pančetović Pančete je Sandra Bugarski na vrlo duhovit način dočarala je ženu koju život nije štedeo. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Njene replike se često prepričavaju, a isečci iz serije “Igra sudbine”, gde je u kadru Sandra, postaju viralni na društvenim mrežama.

 

Kako kaže, ponosna je i zadovoljna ovom ulogom, pa otkriva šta misli o svojoj junakinji.

 

Mislim da je Pančeta velika tragičarka. A to što je ona takva žena i takav borac pa sve izvrne kao čarapu da bi mogla da živi, da diše, to je druga priča. Ovo je vrlo neobičan lik koji je Žarko Jokanović meni napisao. A da je Pančeta nosilac duhovitosti, istina je — kaže Sandra Bugarski.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Iako je od 1995. godine prisutna u pozorištu, Sandra je retko igrala na televiziji i filmu. Međutim, poslednjih nekoliko godina sve je više prisutna, a izdvajaju se uloge u “Senkama nad Balkanom”, kao i aktuelna “Igra sudbine”. Ono što vezuje na prvu ove dve uloge je prošlost njenih junakinja, koje se vrte oko najstarijeg zanata.

 

Njihova biografija je takva kakva je (smeh). Uloge su dijametralno različite. To zašto me nije bilo, moram da kažem iskreno, da ne bih bila pas da lažem i da kažem da nisam baš imala prilike. Ali ono što je u svemu dobro jeste to što sam uvek bila u situaciji da mogu da biram. Što sam se našalila, pa rekla: “Mogla sam kosti da ostavim u pozorištu, niko za mene ne bi znao”. Evo sada znate. Dobro je — kaže sa osmehom Sandra.

 

Sandrin prvi komšija je glumac Petar Strugar, a jedno vreme nisu znali da žive na istom spratu. Međutim, od trenutka kada su saznali, postali su nerazdvojne komšije. Na pitanje kakav je Petar kao komšija, Sandra kaže:

 

Mi smo jedna porodica. Komšiluk je institucija.

 

 

makonda-tracker