NISTE ZNALI

ZASENILA je crveni tepih: Sloboda Mićalović važi za jednu od NAJLEPŠIH glumica, a da li ste videli njenu sestru MIRJANU?

2

Sloboda Mićalović je jedna od naših najlepših glumica, ima dve sestre, jedna nam je dobro poznata, a da li ste znali kako izgleda treća sestra Mićalović?

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

U Beogradu je održana premijera filma Bilo jednom u Srbiji, a brojne poznate ličnosti nisu propustile ovaj događaj u Kombank dvorani.


Film Petra Ristovskog je naišao na pozitivne komentare, a naše poznate glumice su prenele Holivud na crveni tepih. Smenjivale su se različite toalete i definitivno je bilo nemoguće odlučiti se ko je elegantniji i lepši.

 

Među okupljenima je bila Sloboda Mićalović, a sa njom i njena sestra Mirjana, koja je svojim izgledom nesumnjivo privukla pažnju svih zvanica. 

 

Treća sestra poznatih glumica, Slobode i Dragane, Mirjana, nije u fokusu medija i svoj život drži daleko od očiju javnosti. Ona je profesorka muzike i retko se pojavljuje na ovakvim događajima. 

 

Mirjana Mićalović
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ovog puta, napravila je izuzetak i prošetala crvenim tepihom. Odlučila se za crnu plisiranu haljinu, koja ima naglašen struk i čipku na gornjem delu. Sve je upotpunila dubokim čizmama i elegantnim montonom. 

 

Podsetimo, Sloboda i Dragana često objavljuju na mrežama fotografije gde se vidi da su jako vezane za sestru Mirjanu i da održavaju bliske odnose. 

 

 

makonda-tracker