šik

I za svečane i za ležerne prilike: Sloboda Mićalović u kombinaciji kojom bi Anđelina Džoli bila oduševljena

1

Jednostavna kombinacija kojom je jedna od omiljenih srpskih glumica oduševila na crvenom tepihu i te kako bi se lako uklopila u brojnim drugim situacijama

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Dugo iščekivano ostvarenje "Bilo jednom u Srbiji" uskoro stiže u bioskope, a premijeru je imalo u Nišu. Ova melodrama sa elementima komedije okupla je neke od najpopularnijih domaćih glumaca, poput Viktora Savića, Radovana Vujovića, Zorana Cvijanovića, Mire Banjac i drugih, dok u glavnoj ženskoj ulozi gledamo Slobodu Mićalović.


Budući da potiče s juga Srbije i da je rođena i odrasla u Leskovcu, za glumicu je povratak u ovaj deo naše zemlje na ovaj način veoma važan, a nedavno je istakla da joj je bilo zanimljivo da se dijalektom vrati u Leskovac, kao i da je jug Srbije "zaista specifičan, ima nešto posebno".

 

Sloboda je za nišku premijeru odabrala vrlo elegantno modno izdanje, koje je ipak praktično i prikladno za različite prilike. Glumica je crvenim tepihom prošetala u jednostavnoj crnoj bluzi na kopčanje i dugih rukava koja ima efektan V-izrez, a kombinovala ju je s dubokim crnim pantalonama jednostavnog kroja.

 

1 / 7 Foto: Radule Perisic/ATAImages


Ovakvi jednobojni spojevi sve su popularniji proteklih godina jer lako pružaju upečatljiv izgled i čine da i najprostije kombinacije ostave utisak. Naročito su omiljene sasvim crne odevne varijante, koje vizuelno sužavaju figuru i odišu elegancijom kakvu nije lako postići dezeniranim i svetlijim komadima.

 

Najstrastvenija poznata zaljubljenica u monohromatski stil je glumica Anđelina Džoli, koja često bira jednobojne stajlinge, kako za crveni tepih, tako i za šetnju s decom.


Sloboda Mićalović, s druge strane, ne kombinuje tako često crno sa crnim, ali je zanimljivo da na posebne prilike uglavnom bira odeću ove boje, pa smo je tako prošlog leta za vrlo kratko vreme više puta videli u različitim crnim haljinama.

 

1 / 10 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

 

makonda-tracker