crveni tepih

Zavodljiva, senzualna, VATRENA: Dragana Mićalović podržala sestru u toaleti dostojnoj Holivuda

4

Šarmantna glumica bila je jedna od najzapaženijih na premijeri novog domaćeg filma, zahvaljujući očaravajućoj toaleti koja joj je pružila vrlo elegantan izgled

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

U Kombank dvorani sinoć je održana beogradska premijera filma "Bilo jednom u Srbiji", režisera Petra Ristovskog. Ovo dugo iščekivano ostvarenje, koje je premijerno prikazano u Nišu, melodragam je s elementima komedije i okuplja neke od najpopularnijih domaćih glumaca, poput Viktora Savića, Slobode Mićalović, Radovana Vujovića, Zorana Cvijanovića, Mire Banjac i drugih.


Kako Sloboda igra glavnu žensku ulogu, ona je bila zvezda večeri, a među brojnim kolegama koji su došli da je podrže i uživaju u njenoj novoj ulozi bila je i njena mlađa sestra Dragana Mićalović.


Mlada glumica, koja jednostavno briljira u posebnim prilikama, a proteklog leta je iz dana u dan oduzimala dah na Filmskim susretima u Nišu, i ovog puta je bila na visini modnog zadatka.


Ona je na crveni tepih stigla u tamnosrebrnoj svetlucavoj haljini koja oduiše elegancijom.

 

1 / 7 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Gornji deo toalete čini korset koji otkriva ramena, dok donji pada ravno i blago je drapiran, a sa strane se vidi komad crne tkanine, što model čini još interesantnijim. Dragana se odlučila za haljinu s vrlo smelim šlicem, zbog čega se haljina širila i umereno lepršala pri koračanju, a kombinovala ju je s crnim otvorenim cipelama s visokim potpeticama.


S obzirom na nešto niže temperature, Dragana je stigla okrnuta klasičnim crnim sakoom, kosu je pdigla u nisku punđu, a od nakita je nosila samo upečatljive Chanel minđuše.

 

 

makonda-tracker