da li se vama dopada?

Keri Bredšo ne može da odoli ovim cipelama: Sloboda Mićalović prošetala u crno-beloj kombinaciji zbog koje ZASTAJE DAH

3

Glumica je izabrala da se na crvenom tepihu pojavi u autfitu koji je istakao ženstvenost koju ona "nosi sa sobom".

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Na beogradskoj premijeri filma "Bilo jednom u Srbiji" pojavila se i zvezda večeri glumica Sloboda Mićalović koja je prošetala u kombinaciji zbog koje je zastajao dah. Ona se na crvenom tepihu pojavila sa glumcem Nemanjom Oliverićem i kinematografom Daliborom Tonkovićem

 

 

Naravno da je glumica ponovo izazvala svu pažnju publike, a kako i ne bi kada je nosila vrlo interesantnu toaletu koja je u isto vreme isticala njenu gracioznost a i seksepil. 

 

Naime, toaleta je dizajnirana tako da je gornji deo crn i da on pravi dekolte koji je svakako pored drugog, svilenog i belog dela haljine bio veoma zanimljiv. 

 

Svilenkasti deo toalete koji se spušta od njenih grudi pa sve do ivice cipela bio je lepršav i na sebi imao falte koji uz crni deo haljine čini da svaka žena izgleda vizuelno viša. Haljinu potpisuje jedna domaća dizajnerka, a ona je vrlo interesantna zbog svojih vezica na leđima kao i zbog "sirena repa". 

 

 

Na sve to dodala je i sako od sličnog materijala kao i donju deo haljine, ali imao je na sebi i crne detalje koji su se slagali uz gornji deo haljine. Kosu je isfenirala i izabrala svedeniju šminku. 


Naravno da su za oko zapale njena obuća. Sloboda je crvenim tepihom prošetala u plavim cipelama, koje će mnoge podsetiti na kultni model "Manola Blanika" iz "Seksa i grada", koji je Zverka poklonio Keri. U pitanju su salonke električne nijanse plave boje, s visokim štiklama i upečatljivom svetlucavom šnalom u obliku kvadrata, koje je nedavno nosila i glumica Anđelka Prpić. 

 

Kako vam se dopada Slobodin stajling?

1 / 4 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

 

 

 

 

makonda-tracker