vreme je za odmor

Emocije ih savladale — đuskali uz domaće hitove: Jelena i Novak Đoković uživaju u beogradskom noćnom provodu

0

Teniser i njegova supruga odlučili su da posete jedan poznati restoran u srpskoj prestonici i posvete vreme opuštanju uz domaće hitove. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković izašli su u noćni provod u jedan klub u Beogradu i tamo su igrali i veselili se uz domaću muziku. 

 

 

Vrlo interesantno je bilo to što su se potpuno opustili te su tako natenane igrali uz hitove "Ja još spavam po navici", "Bezobrazno zelene" i mnoge druge hitove. 

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

Kako navode izvori sa lica mesta, a prenosi Blic, oni su sve vreme igrali zajedno i bli su prisni. Zagrlili su se kada se u pozadini čula pesma "Slavija" koju u originalu izvode Džej i Mina Kostić. 

 

Oni su zajedno plesali i uživali u stihovima pesme. Pored toga, teniser je bio glavna atrakcija te su svi gledali šta on radi i koji je njegov sledeći korak. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo se i emotivne ispovesti koju je Jelena ispričala za jedan magazin u kom je navela kakvo je njeno detinjstvo izgledalo istakla je da su se roditelji Miomir i Vera uvek trudili da dve godine stariju sestru Mariju i nju usmeravaju na pravi način, a Jelena danas veruje da je na nju poseban uticaj imala borba njene majke.


Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima — rekla je Jelena, kako prenosi Hello.

 

Ona napominje da je veoma važno i, za nju najlepše, to što je njen otac cenio karakter njene majke, kao i da je život u ovakvoj porodici učinio mnogo za njenu ličnost.

 


Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju — kaže Jelena.


Supruga našeg tenisera je danas na čelu Fondacije "Novak Đoković" i ponosna je mama Stefana i Tare.

 

 

makonda-tracker