a i stilski se uklopila sa suprugom!

Svideće se ljubiteljkama i poslovnog i ležernog stila: Nežno izdanje bez mane Jelene Đoković za važnu priliku u Dubaiju

13

Jelena Đoković je bez trunke šminke i u svedenom poslovnom izdanju u Dubaiju demonstrirala kako izgleda poslovni stil bez mane!

foto: AFP/Profimedia
foto: AFP/Profimedia

Čuveni bračni par Novak i Jelena Đoković stigli su u Dubai zajedno i, kao što je i očekivano, odmah privukli veliku pažnju svih prisutnih, ali i ljudi širom sveta. Mada nije ništa čudno da Jelena prati Novaka na poslovnim putovanjima, ovo je njihovo prvo važno zajedničko pojavljivanje nakon čitave dramatične situacije u vezi s deportovanjem našeg tenisera iz Australije.

 

 

Dok je ostatak porodice Đoković, na čelu s Novakovim ocem Srđanom, ali i majkom Dijanom, bratom Đorđem i njegovom devojkom Saškom Veselinov, protestovao ispred Skupštine ovog januara, svi su primetili da se njegova supruga Jelena Đoković nije oglašavala.

 

Ipak,nakon što je napustio Australiju, Novak je doputovao u Beograd, ali ubrzo potom se uputio u Crnu Goru, da bi se nekoliko dana kasnije vratio za Beograd, a fotografije su pokazale da je i Jelena boravila tu s njim i uživala u šetnjama po srpskoj prestonici.

 

Sada je Jelena pravila društvo Novaku na Expo Dubai 2020, gde je istakla kako je misija Novak Đoković Fondacije da menja svet nabolje ulažući u rani razvoj.

 

— Misija Fondacije je da svakom detetu pruži podjednake šanse za bolju budućnost. Nastavićemo da zajedno koračamo ka ispunjenju našeg cilja da do 2030. godine omogućimo pristup kvalitetnom predškolskom obrazovanju svakom detetu u Srbiji — kazala je Jelena.

 

1 / 11 Foto: AFP/Profimedia


S druge strane, njen stajling za ovaj događaj i javni istup privukao je veliku pažnju, pa čak i to da se Jelena stilski uklopila sa suprugom! Ona se odlučila za ležeran poslovni stajling, gde je svaki komad jednostavan, a zajedno uklopljeno čine perfektnu kombinaciju koja odiše svedenošću.

 

 

Jelena je ponela bluzu boje belog vina preko koje je nosila sako-jaknicu, nežnoroze pantalone cigaret-kroja, kao i mokasine u sličnoj nijansi. Inače, na licu nije imala ni trunku šminke!

 

Novak je u beloj košulji i bež pantalonama bio savršeno modno uklopljen uz svoju suprugu, a ovim pojavljivanjem Jelena je pokazala da je, kao i uvek, na strani svog supruga, nakon što je u intervjuu za BBC rekao da ne treba da se povezuje sa pokretom protiv vakcine, ali podržava pravo pojedinca na izbor.

 

 

makonda-tracker