oduševio se

Glumac nije mogao da veruje koga je video sa pozornice: Novak Đoković bio u publici na jednoj predstavi u Beogradu

0

Miodrag Dragičević na svom Instagram profilu podelio je jednu fotografiju ispod koje je slikovito opisao kako se osećao kada je video najboljeg tenisera sveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Teniser Novak Đoković već danima se nalazi u srpskoj prestonici, a sad je otkriveno gde je prošlog vikenda bio u Beogradu.

 

Novak se, posle mesec dana, video sa suprugom Jelenom Đoković, o čemu se piše u medijima, a sad je stigao da uživa u jednoj predstavi.

 

Novak Đoković
foto: Profimedia

 

Glumac Miodrag Dragičević, kog publika zna po učešću u serijama "Žigosani u reketu", "Vojna akademija", "Urgentni centar" i "Jutro će promeniti sve", otkrio je na društvenim mrežama da je Novak bio u pozorištu u kom on igra.

 

 

Brat glumice Tamare Dragičević nije krio oduševljenje što je video Đokovića u publici.

 

Miodrag Dragičević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Momenat kad shvatiš da ti je Novak Đoković sinoć bio na predstavi - napisao je Miodrag uz fotografiju koju je postavio na Instagram profilu

 

 

Podsetimo, Nole i njegova supruga Jelena nisu se videli od 4. januara, kada je Đoković otputovao u Melburn na Australijan open, na kom nije zaigrao, budući da je deportovan tik pred početak mečeva odlukom tamošnjih imigracionih vlasti. Dok je Novak bio u pritvoru u Australiji, Jelena se nije javno oglašavala.

 

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Instagram

 

On je po povratku iz Australije sleteo u Beograd, ali se u srpskoj prestonici nije zadržavao, već je odmah otišao u Crnu Goru. Tamo je proveo neko vreme - bio je na Ostrogu, Žabljaku, u Pljevljima i Nikšiću, a prošle nedelje ponovo se vratio u Beograd.

 

 

 

makonda-tracker