eto je!

Možda ste mislili da mudro ćuti još od januara — ali UVEK je tu! Jelena Đoković nasmejana uz Noleta u Beogradu (FOTO)

2

Mada su se mnogi pitali zbog čega se Jelena Đoković nije oglašavala povodom drame u Australiji kroz koju je prošao njen suprug Novak, ona je odlučila da ga odbrani ćutanjem i bezrezervnom podrškom

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Verovatno ne postoji osoba u Srbiji (i ostatku sveta) koja nije ispratila čitavu dramatičnu situaciju u vezi sa situacijom tenisera Novaka Đokovića u Melburnu i svojevrsnu bitku s ustanovljenim australijskim pravilima zbog kojih se, na kraju svih krajeva, nije takmičio na Australijan openu i, samim tim, izgubio pravo na osvajanje još jednog značajnog trofeja.

 

Dok je ostatak porodice Đoković, na čelu s Novakovim ocem Srđanom, ali i majkom Dijanom, bratom Đorđem i njegovom devojkom Saškom Veselinov, protestovao ispred Skupštine ovog januara, svi su primetili da se njegova supruga Jelena Đoković nije oglašavala. Mnogi su se pitali šta je razlog tome, te zbog čega nije progovorila čak ni kada su Novaka deportovali pred početak mečeva.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kada je napustio Australiju, Novak je doputovao u Beograd, ali ubrzo potom se uputio u Crnu Goru, gde je vreme proveo na Ostrogu, Žabljaku, Nikšiću... Pre nekoliko dana ponovo sde vratio za Beograd, a jasno je da je sada i Jelena tu sa njim!

 

Kako smo to i navikli od njih, par je bio nasmejan i vedrog duha, a uživali su u šetnji po lepom februarskom danu u srpskoj prestonici.

 

Novak Đoković
foto: Instagram Printscreen

Njih dvoje su danas šetali po Adi Ciganliji, gde se teniser rado fotografisao s brojnim obožavaocima, a na jednoj fotografija koje je objavio Bogdan Obradović vidi se jasno da je Jelena uz Noleta.

 

 

 

makonda-tracker