njen stil

Dizajnerski, trendi, u stilu Hejli Biber: 3 komada iz ormara Maše Terzić za kojim žudi svaka FASHIONISTA

0

Modni izbori Maše Terzić uvek su u skladu sa aktuelnim trendovima, a ona ima aksesoare i obuću na kojoj bi joj pozavidela svaka influenserka!

foto: Instagram
foto: Instagram

Nedavno je Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, bila u centru pažnje nakon pojavljivanja na venčanju svog brata Kostadina i Valentine Lopičić. 

 

Ne samo što je uhvatila bidermajer, Maša je bila u centru pažnje i zbog efektne odevne kombinacije koja savršeno pristaje devojkama u dvadesetim.

 

 

Tada je ponela autfit koji gotovo ceo potpisuje Bottega Veneta: od sandala, kakve nosi i Jelena Karleuša, do torbice koju nose i svetske zvezde.

 

Roze tašnica s potpisom Bottege, jednostavna i superefektna, jedan je od aksesoara koji Maša i inače ne propušta da kombinuje. Dok je ovu tašnicu nosila na Kostadinovoj svadbi s glamuroznom toaletom, ona je nosi i sa ležernim autfitima, džemperom i džinsom. Baš zato je ova torbica i odličan izbor za sve zaljubljenice u modu! Ni Hejli Biber nije ostala imuna na nju, pa je čitave letnje sezone obožavala model u zelenoj boji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

S druge strane, nešto elegantniji Mašin izbor jeste torbica kuće Saint Laurent, za koju je i sama rekla da joj je oktobarski favorit...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Kada su čizme u pitanju, lepa Maša je birala nešto za nijansu neobičnije: Luj Viton! Rreč je o Patti Wedge modelu popularnog brenda koje koštaju 2.629 evra, a prvi put smo mogli da vidimo ove čizme proletos, i to na Nedelji mode u Parizu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Dizajnerski i ultratrendi!

 

 

makonda-tracker