(FOTO)

Videli smo ih na Maši Terzić — i Jeleni Karleuši: Ceca Ražnatović u Bottega Veneta sandalama koje inluenserke OBOŽAVAJU

4

Svetlana Ražnatović pohvalila se novim sandalama koje je kupila i jasno je da je u pitanju model koji zaljubljenice u modu dobro poznaju — i već smo ga videli na njenoj koleginici Jeleni Karleuši

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Srpska pevačka zvezda, a odnedavno i članica žirija "Zvezda Granda", Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert u Beču, a boravak u austrijskoj prestonici koristila je — kao i većina — za šoping!

 

 

Nakon što je nasmejana i u društvu svoje ćerke Anastasije i dečka Bogdana sletela na beogradski aerodrom, Ceca je objavila snimak na Instagramu i otkrila šta je to pazarila.

 

Ceca nije odolela da se pohvali Instagram pratiocima svojim novim cipelama, a u pitanju je dobro poznat model obuće brenda Bottega Veneta.

 

Ceca Ražnatović
foto: Instagram Printscreen

U pitanju su šljašteće zatvorene sandale od kristala, kože i sa tračicama koje se vezuju oko nogu, a kojima je prednji deo naglašenog četvrtastog oblika.

Na stranici Bottega Veneta koštaju 1100 evra, a Ceca nije jedina koja se na prvi pogled zaljubila u njih.

 

Ona je odabrala model u zlatnobež nijansi, a prethodno smo na poznatim srpskim damama viđali identične cipelice u drugim bojama.

 

Za svadbu svog brata Kostadina, Maša Terzić je ponela roze model, a crne Bottega zatvorene sandale početkom septembra u Parizu nosila je upravo Jelena Karleuša!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

makonda-tracker