devojka sa stilom

Posle kristalnih štikli — Luj Viton: Maša Terzić u čizmama jesenjih nijansi koje će obeležiti ovu sezonu

2

Maša je odličila da na društvenim mređama podeli sliku u autfitu koji oslikava jesen i time oduševi sve pratioce, ali jedan detalj je privukao posebnu pažnju

foto: Instagram
foto: Instagram

Ćerka predsednika Crvene Zvezde Maša Terzić na svom Instagram profilu podelila je fotografiju na kojoj pozira u zanosnom autfitu koji oslikava sezonu koja je pred nama. 

 

 

Ona je na sebi imala braon dugi kaput sa krznom na reveru i rukavima, koji dodatno naglašavaju ženstvenost, a uz ovo je odlučila da ukombinuje Luj Viton braon duge čizme sa "punom" potpeticom u beloj nijansi, a prednji deo čizama je bio oker. 

 

Interesantan detalj je i šnir sa strane koji je davao posebnu notu čizmama, jer su tako mogle da se dodatno naboraju i daju drugačiju dimenziju autfitu. 

 

Kao što smo pomenuli, čizme su brenda Luj Viton, a kako piše na njihovom zvaničnom sajtu, naziv istih je "Patti wedge high boots" koje koštaju oko 2600 evra. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

Podsetimo da se ona nedavno na svadbi svog brata Konstantina pojavila takođe u štiklama poznatog brenda - Botega Veneta i svojim izdanjem zasenila sve. 

 

Kako se vama dopadaju Mašine čizme?

 

makonda-tracker