Anđelina Džoli: Uvek sam osećala odgovornost da moram da naučim više o ratu u Bosni

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

katarina

19-01-2012 20:58h
Andjelina,gledaj svoja posla! Ko si ti da pravis filmove o nama I sudis nam. Niko osim nas taj rat ne moze da eazume. S toga,ostavi nas na miru!

jota

20-01-2012 01:44h
Drago mi je da si konacno spoznala sta je i kakav je rat bio u Bosni. A sada se sve sa svojim anglosaksonskim lobistima i domacim sitnim dusama koji su prihvatili za sitne pare da se prodaju vrati u svoj Holivud koji je vec odavno produzena Gebelsova ruka u Americkom stilu.
Sto se tice Radeta Serbedzije, nista drugo nisam ni ocekivao.
SRBIJO MAJKO NE DAJ PREMIJERU FILMA U BEOGRADU, JER SU NAS PRVO BOMBARDOVANJEM UNAKAZILI A SADA I KVAZI UMETNOSCU ZELE DA OD NAS NAPRAVE ZLIKOVCE.

Mia

19-01-2012 17:54h
Šta se ova popišmanila?!?!?

Dosadna je, počeće iz frižidera da nam iskače...

Lukumades

20-01-2012 17:39h
Neka prvo pokusa da razume zasto Amerika ratuje po celom svetu.

katja

20-01-2012 10:25h
Ljudi........... jer znate da ona nema zavrsen fakultet glumacke akademije, zato se i bavi nama. Zato sto je glupa, prosta, i nemancipovana. Svi koji su bar malo obrazovaniji ne pada im na pamet da se bave glupostima.

Gooca

20-01-2012 10:33h
Ma razume ona izgleda samo jednu stranu koja joj je servirana.Stranci razumeju samo onu stranu koja im isprica sta hoce.Rat u Bosni je bio, vodio se izmedju tri naroda,tri strane,izmedju komsija zalosno e a upravo ti stranci su sve zakuvali.Zato im je bolje da cute i puste da se rane zalece i da ne stavljaju jos soli na njih.Ovo je bure baruta ovaj nas Balkan i samo mi mozemo neke stvari razumeti.Dobro kaze Mia iskakace nam iz frizidera koliko je serviraju ovih dana na televizijama.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: