ona ne greši!

CRNO-BELA KOMBINACIJA je recept za WOW efekat: Šik izdanje Milice Todorović koje preti da zameni haljine

0


Sve popularnija odevna varijanta kada je u pitanju stil za svečanije prilike bila je izbor srpske pevačice za jedan od najvažnijih nastupa u njenoj karijeri

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Budući da su naši vaterpolisti u Tokiju proslavili osvajanje zlatne medalje uz pesmu "Ti moje zlato" Milice Todorović bilo je očekivano da ona uveliča slavlje na dočeku olimpijaca u Beogradu. Tako je Milica zapevala na balkonu Starog dvora, a za ovaj mini-nastup pripremila je efektnu odevnu kombinaciju.


Lepa pevačica, koju smo više puta viđali u odelima, ponela je ovog puta beli model sastavljen od dubokih pantalona i jednostavnog blejzera s dvorednim kopčanjem.

 

Ženska odela definitivno više ne vezujemo samo za poslovni stil, budući da poznate devojke sve češće biraju ovakve komplete u drugim svečanijim prilikama. Pored toga što odišu klasikom, odela pružaju priliku da izgledamo vrlo elegantno na najsvedeniji mogući način, a lako se i kombinuju. Milica se odlučila za crni čipkasti top, koji stvara sjajan kontrast s belim odelom, a ona je, iako publika to nije imala priliku da vidi, odabrala i crne otvorene cipele s visokim potpeticama i crnu tašnicu s lančićem.

 

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović za Mondo


U jednom trenutku, Milica je skinula sako i zablesala, a nije krila koliko je uzbuđena.


Imala sam ogromnu tremu. Meni srce i sada lupa, je l' mi verujete? Ne mogu da verujem, kakav je ovo osećaj. Kao da sam ja osvojila neku medalju, tako se osećam — iskrena je bila pevačica posle nastupa.

 

 

makonda-tracker