(foto)

Sve komade već imate u ormaru: Stajling Milice Todorović koji možete iskopirati ako nemate ideju šta da obučete za doček

0

Ako još uvek nemate plan šta da obučete za doček Nove godine i niste išli u praznični šoping, dobro će poslužiti odevni komadi koje svakako imate u svom garderoberu, a to dobro zna i Milica Todorović

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Crna boja je uvek idealan izbor za novogodišnji stajling (ali i bilo koju drugu priliku). Bilo da odaberete mini-haljinu, jednostavnu ili sa detaljima, crnu bluzu i pantalone, crnu suknju, košulju ili kombinezon, uz dobru obuću i kvalitetan komad nakita, nema sumnje da ćete napraviti pravi izbor.

 

 

To dobro zna i Milica Todorovićkoja je za poslednji nastup u jednom beogradskom lokalu birala proverenu i uvek aktuelnu kombinaciju. Najbolja stvar je što ovakve komade garderobe možete definitivno uklopiti i za doček Nove godine — ukoliko još uvek nemate ideju šta obući — bilo da je u pitanju proslava u restoranu, kod vaših prijatelja ili za opuštenu noć kod kuće.

 

Dobar autfit često se sastoji od najjednostavnijih komada; Milica je ovog puta birala običnu crnu košulju, koju ćete lako ukombinovati sa gotovo svime. Malo glamura kombinaciji je dala crna suknja na falte sa šljokicama, fenomenalan kmad za novogodišnju žurku, a od aksesoara, tu je crni kaišić. Košulja i mini-suknja perfektno su se uklopile s dubokim crnim kožnim čizmama. Što se tiče frizue, tu je visoki rep i ne preterano jaka šminka. Ako biste pak da obučete crni stajling, ali malo provokativniji, pogledajte Miličinu kombinaciju s prve žurke u rijalitiju "Bar".

 

Jednostavno, a savršeno!

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker