da li vam se dopada?

Detalji pojačavaju kompletan look: Trendi kombinacija Milice Todorović idealna za noćne izlaske

1

Pevačica je na društvenim mrežama podelila fotografiju koja nekome od vas može poslužiti kao inspiracija, pa tako ukoliko želite iskopirajte njen stajling i zablistajte u klubu.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica MIilica Todorović podelila je na Instagramu zanimljivu fotografiju, gde je u prvom planu bio njen autfit koji je ona nosila na jednom nastupu na beogradskom klubu. 

 

 

Ona se odlučila za dobro proverenu kombinciju crne i bele nijanse. Naime, nosila je crno-beli kombinazon koji joj je odlično stajao. Najpre se činilo da je sparila duboke i kratke crne pantalone koje zbog kroja izdužuju noge i ističu struk. 

 

Međutim, veoma interesantan je bio gornji deo njenog kombinezona koji je bio sastavljen od dva platna koji su prekrivali njene grudi. Ove trake su se ukrštale oko njenog vrata i tako davale naglasak na gola ramena i leđa. 

 

Uz sve ovo je uklopila i zalizanu kosu na jednu stranu, pri čemu se odlučila takođe za jaku, upečatljivu i dramatičnu šminku. 

 

Kao višnjica na torti bile su njene jednostavne sandale, koje su bile u crnoj nijansi kao i njene pantalone. Jedan detalj je još ostavio utisak, a to je traka sa cirkonima oko njenog struka. 

 

Zanimljivo je da je od nakita imala samo sat koji je doneo posebnu notu njenom stajlingu. 

 

Kako vam se njen stajling?

 

 

 

 

 

makonda-tracker