skinuli se do gole kože

Nekima neukusno, nekima razlog za nesanicu: Novi najbolji frajeri Evrovizije se obnažili i — EVROPLJANKE DRHTE (ANKETA)

2

Italijanski predstavnik na Evroviziji 2019. Mahmud vraća se ove godine na prestižno takmičenje, i to uz pojačanje! S njim na bini biće reper Blanko, a njih dvojica sada su odlučila da skrenu pažnju na sebe na neočekivan način...

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Alesandro Mahmud (29), italijanski pevač i reper koji nam se predstavio pesmom Soldi ("Pare") 2019. godine, ponovo će predstavljati svoju zemlju na Evroviziji. On će u Torinu nastupiti s reperom Blankom (19), a izvešće pesmu Brividi ("Žmarci"). Njih dvojica već su izazvali žmarce Evropljankama svojom pesmom, a sada su pronašli još jedan način — i njihov izgled biće adut pred publikom.

 

Mahmud i Blanko već su privukli pažnju kao najbolji frajeri na ovogodišnjoj Evroviziji, a oni su rastuću popularnost iskoristili da se nađu na naslovnoj strani italijanskog izdanja magazina Vanity Fair. Za to nisu morali previše da sarađuju sa stilistima jer su pred foto-aparat stali kao od majke rođeni!


Ovi mladi Italijani pozirali su prekrivši intimne regije šakama, dok im na ramenima stoje bele golubice, a crno-beli portret prati natpis "Novi svet je stigao".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahmood (@mahmood)


Za kratko vreme, ova fotografija privukla je više od 650.000 lajkova na Instagramu, a ne prestaju da se nižu pohvalni komentari. "Prošli su me žmarci", "Ovaj prizor će me proganjati danima", "Sada mogu i da umrem"... neke su od reakcija njihovih fanova, a nije malo onih koji smatraju da su Vanity Fair i pevači ipak preterali. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahmood (@mahmood)

 

"Ovo je zaista previše", "Nije normalno da ovo bude na naslovnoj strani", "Degutantno", "Šta je sledeće — snimak seksa?", pišu iznervirani korisnici društvenih mreža.

 

 

Inače, Mahmud i Blanko, baš kao i Damijano David, frontmen grupe Moneskin, koja je prošle godine odnela pobedu na Evroviziji i dovela prestižno takmičenje u Torino, često eksperimentišu s modom i ne plaše se da se poigravaju unoseći motive i komade iz ženske mode u svoj stil.

 

1 / 11 Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

 

Tako su oni nedavno na Sanremu nastupili u neočekivanim kombinacijama: Mahmud je nosio maksi-suknju, a Blanko providnu bluzu sa čipkanim detaljima.

 


 

makonda-tracker