evrovizija

Narednih meseci će CELA EVROPA pričati o njima: OVO su zgodni Norvežani zbog kojih ćete zaboraviti Damijana Davida

1

Evrovizija nam svake godine lansira novu zvezdu. Nekada to bude zbog prelepe pesme, nestvarnih glasova izvođača ili dobrih frajera za kojima žene uzdišu. Ove godine, posebnu pažnju privlače norveški predstavnici, za koje se, zasad, ne zna ko su, jer koncept njihovog nastupa podrazumeva nošenje žutih maski.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Sastav Subwoolfer trijumfovao je u finalu norveškog Melodi Gran Prixa i time čekirao svoju kartu za Torino i ovogodišnju Evroviziju.

 

Ono što intrigira javnost jeste misterija ovog dvojca koji se krije iza maski.
Dva dana pre pobede na Gran Prixu, pojavile su se priče koje povezuju Gautea Ormasena i Bena Adamsa sa pevačima koji se nalaze ispod maski žutih vanzemaljskih vukova.

 

Informacija koja ih povezuje sa mističnim sastavom jeste da su njih dvojica bili u H3 Areni u vreme kad je Subwoolfer imao performans. Još jedan trag koji ih otkriva su njihovi automobili uočeni na parkingu Arene. Nijedan od pevača nije želeo da se izjašnjava na ovu temu.

 

Šef delegacije Norveške Stig Karlsen, na pitanje novinara da li su Gaute OrmasenBen Adams bili u Areni, jednostavno je odgovorio:

 

- Ne znam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Subwoolfer (@subwoolfer)

 

Ko su Ben Adams i Gaute Ormasen?
 

Ben Adams je britanski pevač, poznat kao član benda A1, još devedesetih godina. Danas radi i stvara u Norveškoj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Adams (@benadamsuk)

 

Gaute Ormasen je stekao slavu u prvoj sezoni norveškog Idola, a osvojio je dva puta Melodi Gran Prix, 2010. i 2013. godine.

 

 

Ostaje da ispratimo Evroviziju i vidimo da li će norveški predstavnici baciti u senku opštu pomamu koju je prošle godine izazvao, sada već čuveni, Italijan.

 

 

makonda-tracker