talentovani tandem

Posle 2019. ponovo pobeda na Sanremu: Ovo su predstavnici Italije na Pesmi Evrovizije 2022. godine

0

Oni su izveli pesmu na koju su ponosni i nadaju se da će je predstaviti i izvan granica njihove zemlje.

foto: Maria Laura Antonelli / Avalon / Profimedia
foto: Maria Laura Antonelli / Avalon / Profimedia

Na 72. muzičkom festivalu Sanremo koje se održava u Italiji, pobedu je kao i 2019. godine odneo Mamud, koji je tada nastupio sa pesmom "Soldi", međutim ovog puta nije sam.

 

 

Sada se na ovom prestižnom festivalu pojavio sa pesmom "Brividi" koju izvodi zajedno sa njim mladi pevač Blancokoji ima 18. godina. Kako pišu mediji, njih dvojica su dobri prijatlji.

 

Stariji muzičar, odnosno Mamud, Italiju je predstavljao na Evroviziji 2019. godine u Tel Avivu u Izraelu i tada se visoko plasirao. Zauzeo je 2. mesto. 

 

Pesmu "Brividi" otpevali su na italijanskom, ali se i dalje ne zna da li će u Torinu nastupiti sa numerom na već pomenutom jeziku. 

Blanco i Mamud izjavili su da ni oni ne znaju na kojem će jeziku predstavljati svoju zemlju i da im je sada najbitnije da muziku predstave van granica Italije. 

 

Veoma zanimljivi su bili i njihovi stajlinzi na ovom takmičenju te je stariji pevač nosio crno belu kombinaciju pri čemu su mu crne pantalone bile dosta široke, a košulja isto tako šireg kroja na koju je dodao crnu kravatu, dok je Blanco u odnosu na njega imao nešto drugačiji stajlnig te je nosio bele pantalone i providnu bluzu sa interesantnim detaljima koja je privukla pažnju.

 

Iako sve zemlje nisu predstavile svoje pesme za Pesmu Evrovizije 2022. godine, u odnosu na trenutno objavljene numere Italijani se ubedljivo nalaze na prvom mestu na kladionicama.  

 

1 / 6 Foto: Maria Laura Antonelli / Avalon / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker