iskrena je bila

Želela je da ODUSTANE OD PEVANJA — bolela ju je nepravda: Milica Pavlović progovorila o KRAHOVIMA

0

Pevačica se osvrnula na to koliko novca treba da da izdvoji kako bi napravila dobar projekat i na to da je nekada imala i periode kada joj se trud nije isplatio. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović pričala je za medije kako planira da izda svoj novi album krajem marta i tom prilikom se požalila na finansije i trud koji je ona ulagala, koji joj se nekada nije isplatio.

 

Imala sam jedan teži razgovor sa svojim menadžerom, kada smo došli do cifre za sve ono što želimo da radimo nije bilo dobro ni meni, ni njemu — kaže Milica Pavlović.

 

Takođe je otkrila kako je jednom prilikom nameravala da odustane od svog posla i da joj se to često dešavalo na početku karijere:

 

Na početku karijere razmišljala sam da odustanem od ovog posla. U tim nekim trenucima kada vi baš morate da se pomučite i gledate da neko drugi dobija zasluge brže, a kada znate kako dolazi do istih ne bude vam pravo — kaže Milica.

 

Zatim se osvrnula i na pitanje novinara gde je provela 14. februar:

 

Dan zaljubljenih sam provela sa ženama iz svoje porodice, poslastičarnica, porodica, ručak, priča o muškarcima. Moja baka je dementna, dala je meni ona tog životnog iskustva i nema za šta da brine — kaže Milica Pavlović.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom i pričala kakva je ona iskustva imala sa bivšim partnerima:

 

Ja sam zbir svih dobrih i loših stvari koje su mi se desile i svakako da su neke ostavile ozbiljan trag na moju ličnost i formirale strah od ljubavi. Preciznije, bojazan od toga da ću biti ostavljena, izneverena, razočarana, ponižena i da će neko obrisati pod mojim osećanjima. Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu, bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvesno sam podigla zid oko sebe. Sa ove tačke gledišta shvatam da čitavu situaciju nije trebalo da doživim tragično i dozvolim da to do te mere utiče na moj život, da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična. Često kažem da taj deo moje prošlosti spada u kutiju mojih mračnih tajni — kazala je pevačica svojevremeno i dodala:

 

 

Sigurna sam da je to uzrok svih problema kada je reč o mom stavu prema muškarcima. Imam izuzetno negativan pristup prema svakom momku koji pokušava da me osvoji — ispričala je ona, piše Blic.

 

 

makonda-tracker