(foto)

Ljubičasta boja i SEKSEPIL BEZ MANE: Milica Pavlović u elegantnoj kombinaciji koja odiše zavodljivošću

0

Milica Pavlović se ove godine ostvarila i u glumačkim vodama, ali to ne znači da odustaje od pevačke karijere. Popularna pevačica pojavila se na snimanju jednog muzičkog specijala i oduzela dah svojom pojavom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Milica Pavlović niže uspehe na svim poljima. Imali smo prilike da je gledamo u glavnoj ulozi u seriji "Pevačica", a odigravši lik pevačice Ivane našla se rame uz rame sa vrsnim domaćim glumcima, poput Miloša Timotijevića, Nataše Ninković, Branke Pujić, Ljiljane Stjepanović, Nikole Rakočevića...

 

 

Naravno, Milica u isto vreme gradi i pevačku karijeru, a njeno najnovije pojavljivanje odigralo se na snimanju jednog muzičkog specijala. Mlada i zgodna pevačica birala je elegantnu haljinu koja u isto vreme i skriva i otkriva. U pitanju je neobična kreacija ljubičaste boje, pomalo asimetričnog kroja. Detalji koji je krase jesu i rukav samo sa jedne strane i ultradubok šlic, a seksepil je istakla i skroz otvorenim leđima. 

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ljubičasta boja uvek je dobar pogodak kad su u pitanju haljine za svečanije prilike, a obožavaju je i svetske dive, poput čarobne Šarliz Teron.

 

Milicu u poslednje vreme retko i viđamo u haljinama, te smo imali prilike da vidimo njena izdanja sa korsetima, šortsevima i, uopšteno, komadima mini-dužine, ali to ne znači da odustaje od haljina.

 

 

makonda-tracker