KAKO VAM SE ČINI?

Oversajz SAKO, široke pantalone i kreacija koja parališe: Milica Pavlović u stajlingu koji do sada niste videli (FOTO)

0

Za snimanje prazničnog programa pevačica je odabrala veoma neobičnu kombinaciju koja neće biti dopadljiva svakome, ali ju je ona izvanredno iznela.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović godinama gradi veoma specifičan stil po kojem je prepoznatljiva, ali je poslednjih meseci počela i da eksperimentiše sa modnim trendovima i kreacijama koje mogu izneti samo žene sa izraženim samopouzdanjem.

 

Na snimanje jednog novogodišnjeg programa pevačica je odlučila da bude glavna zvezde, da je odabrala crni komplet - overzajz koji je bio veoma upečatljiv zbog širokih pantalona i sakoa koji je asocirao na štit.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Milica je s osmehom pozirala okupljenim fotoreporterima koji su bili veoma iznenađeni njenim stajlingom, jer se razlikovala od ostalih koleginica, kako odevnom kombinacijom, tako odabrinom boje.

 

Na bini su joj se pridružile devojke iz plesne grupe koje su takođe bile odevene u crnu boju, pa je performans bio na visini zadatka.

 

Pavlovićeva se nedavno oprobala i kao glumica, te joj je uloga Ivane u seriji "Pevačica" donela na popularnosti.

 

Milica Pavlović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Podsetimo, pevačica veoma retko govori o svom emotivnom životu, a nakon što se nagađalo da je u vezi sa Nikolasom Saveljićem, ona je za medije ovako opisala svoje ljubavne maštarije.

 

Uvek sam zaljubljena. U poslednjih godinu dana imam mnogo udvarača, drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, postala sam sama sebi dosadna, ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili — rekla je ona, a potom se dotakla i venčanja:

 

Kao i svaka devojka, i ja sam princeza. Maštam o tome da bude nešto veliko, lepo i bajkovito.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker