uzbudljivo

Milica Pavlović i Milena Ćeranić u BARU: Jedna glamurozna, a druga ležerno odevena na koktelu povodom novog rijalitija

0

Za par dana gledaoci će ostati bez daha zbog fantastičnog zabavnog takmičenja rijaliti "Bara".

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Najautentičniji i do sada neviđeni šou program rijaliti "Bar" kreće sa emitovanjem 21. decembra na Kurir televiziji. Na glamuroznom koktelu povodom povodom početka nesvakidašnjeg takmičenja okupile su se javne ličnosti, a među njima bile su i Milena Ćeranić i Milica Pavlović koje su ponosom priznale da neće propuštati nijednu epizodu.

 

Bila sam deo jednog, imala sam loše iskustvo, to je velika škola koju sam ja prošla. 10 godina mi je trebalo da počnem da pričam o tome, tad sam naišla prvi put na zle ljudske osobine. Osetila sam na svojoj koži na šta su ljudi spremni zarad novca i slave. Za mene rijalti nije, ja sam neposredna i srčana osoba kojoj foliranti u životu ne trebaju. Ja koja sam se svađala, kada su me napadali, nas je bilo sramota kad se posvađamo, sve je imalo više smisla ― rekla je Milena za konvencionalne programe koji su već viđeni, dok ju je rijaliti "Bar" već zaintrigirao.

 

1 / 4 Foto: Ana Paunković

 

Milica Pavlović je sa zadovoljstvom pozirala fotografima, a potom uživala na koktelu sa kolegama i voditeljima ovog šou programa koji će pomeriti granice zabave na našim prostorima.

 

Lica televizije Kurir podržala su novi projekat rijaliti "Bar" Silvija Slaming, Jelena Pejović, Ljiljana Stanišić, Marija Vasiljević.

 

Voditeljke Kurira
foto: Ana Paunković

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker