vi odlučujete

Lavice u istoj haljini — kojoj bolje stoji? Milica Pavlović i Jelena Karleuša u identičnoj šljokičavoj toaleti (ANKETA)

0

Pevačice su za dva različita događaja ponele isti komad garderobe, pri čemu ju je mlađa muzička zvezda kombinovala na drugačiji način nego što je to ranije uradila "mala od skandala". 

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Milica Pavlović je bila na promociji, odnosno otvaranju novog rijaliti programa "Bar" i svojim izdanjem oduševila sve. 

 

Ona je za tu priliku odlučila da obuče kratku zelenu haljinu domaće dizajnerke koja joj je odlično istakla liniju. Ovakav model je odličan izbor za novogodišnju priliku, jer je dovoljno atraktivna, a i dovoljno svedena zbog jednog dugog rukava koji ima. 

 

Haljina je na prednjem delu na preklop i ima male nabore, dok na zadnjem delu ima "žabicu" kojom se dodatno ističu obline. Pošto je haljina otvorena, zbog hladnog vremena je odlično ukombinovala crne čarape i otvorene sandale. 

 

1 / 4 Foto: Ana Paunković

 

Međutim, ono šta je interesantno jeste da je ovakvu istu haljinu i na jednom snimanju emisije Zvezde Granda nosila i pevačica Jelena Karleuša, koja je ovaj komad na drugi način kombinovala, nije nosila čarape, ali i cipele su bile druge nijanse - bež. 

 

 

U vazi sa ovim, šta vi mislite kome bolje stoji haljina?

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker