sve otkrila

"Kupila sam kuću, menjala automobile": Suzana Mančić živela galantno u jeku najveće popularnosti, evo šta je postigla

6

Voditeljka se prisetila vremena kada je novca bilo na pretek, a ove detalje iz njene prošlosti sigurno niste znali 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Šarmantna voditeljka i nekadašnja "Loto" devojka Suzana Mančić neretko ističe da je kod muškaraca bila zapažena otkako se pojavila na malim ekranima, a svoju posebnu harizmu, energiju i neposrednost nikada nije krila. 

 

O ljubavnim izborila iz mladosti nikada nije javno govorila, ali je i sada sigurna da je bila magnet za jači pol, što je potvrdila u jednoj emisiji, gde je govorila o svom životu i nezaboravnim uspomenama. Bilo je i onih koji su želeli da profitiraju na njen račun, dok je bila deo najpoznatije igre na sreću.

 

Prilazili su mi ljudi na ulici, kako da nisu. Slali su mi pisma i tražili da namestimo igru, pa da podellimo novac (smeh). Oni kojima se stvarno sreća osmehnula mi se nisu javljali. Jedne godine, u jednom mesecu, tri dobitka su bila i odjednom se dižu kuka i motika i to je jedina prilika da sam ja bila u glavnom Dnevniku, a nakon toga sam bila u jednoj emisiji u Makedoniji. I tad su se pojavila ta trojica koji su dobili nagrade i nose mi ogroman buket sveća i tu smo se upoznali i ćaskali. I zamislite molim vas, kada se sve to završilo oni daju organizatorki račun za cveće koje su kupili. Sve u svemu, nikada nisam očekivala nagrade od dobitnika, ali se ne bih bunila za neki buket cveća, parfem, ne mora da bude Porše ispred kuće — okrila je Mančićeva sa setom.

 

Suzana Mančić
foto: Dragana Udovičić

Suzana je veoma ponosna na sebe, jer je tokom čitavog života bila radoholik, nikada nije dozvolila da čeka na pomoć od drugoga, a i danas je skromna, prirodna i osvešćena, te je svetla velegrada nisu ponela.

 

Oduvek sam volela da radim, imala sam i po tri tezge dnevno. Kupila sam kuću, menjala sam automobile. Jednostavno sam mnogo radila, pa nisu mi padale pare sa neba, ali nikada se nisam pravila važna, jednostavno sam uvek uživala u poslu i svom životu. Najvažnije mi je bilo što sam imala novca uvek da sebi ispunim svaku želju, ali i da obradujem svoje najbliže. Eto ja sam tako shvatala oduvek svoju popularnost. Sećam se završim turneju i dobijem dosta para, dođem kući i usred noći probudim majku i uzmem onaj but para i bacim onako sve i onda se smejemo, cičimo i skupljamo sve. To je takvo vreme bilo — završava voditeljka u prepoznatljivom maniru.

 

 

 

 

 

makonda-tracker