ispričala sve

48. godina je na javnoj sceni, a sada je donela jasnu odluku: Suzana Mančić odlazi u penziju

3

TV lice i pevačica odlučila je da ode u penziju, što će znatno uticati na stil njenog života...

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Suzana Mančić donela je odluku da u 65. godini ode u penziju, ali ovo neće značiti da će se potpuno povući sa malih ekrana. 

 

- Počela sam da radim 1. januara 1974. godine kao pevačica i bila sam prijavljena preko Udruženja džez i zabavnih muzičara koje je tada postojalo - priseća se Mančićeva, koja je ove godine napunila neverovatnih 48 godina profesionalnog bavljenja estradom i šou-biznisom, pa dodaje:

 

 

- Imam ispunjenu starosnu granicu, a o stažu neću ni da govorim, ali sam rešila da odem u penziju i da malo rasterećenije i opuštenije živim. Ima tu mnogo administrativnih zavrzlama i počela sam da skupljam papire, pa se nadam da ću na leto ili jesen biti i penzionerka - rekla je Suzana za "Alo".

 

Razlog ove odluke leži u činjenici da je umorna od svakodnevne frke i trke koje izaziva bavljenje javnim poslom.

 

- Iskreno da vam kažem, neću više da jurim i žurim. Zovem goste za svoju emisiju, onda gostujem kod kolega jer se to ne odbija, na sve to čekaju me i dnevne obaveze koje ima svaka žena - iskrena je Suzana, i objašnjava na koga je red da joj život učini lagodnijim:

 

1 / 4 Foto: M.M./ATAImages

 

- Celog života plaćam državi poreze i doprinose, e pa sada je red da meni država to vrati.

 

Poznata voditeljka se ne plaši penzionerske depresije uprkos tome što još ne može da zamisli te dane, ostaće u Srbiji i neće se potpuno povući iz medija.

 

- Još ne znam šta ću da radim, ali rešila sam da odem u penziju. Naravno da neću da prestanem da se bavim ovim poslom niti da se preselim u Grčku. Ostaću ovde, ali samo želim malo relaksirajuće dane - završila je Suzana razgovor za "Alo".

 

 

makonda-tracker