bila je to velika ljubav

"Žena razvodom postaje raspuštenica, a muškarac — SLOBODAN": Suzana Mančić ispričala zašto je propao njen prvi brak

0

Poznata TV ličnost ne krije da žali što njen prvi brak nije uspeo, a osvrnula se i na stigmu koja uvek prati razvedene žene

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditeljka, pevačica i glumica Suzana Mančić u srećnom je braku s grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, s kojim je prethodno godinama bila u skladnoj vezi.


Godinama pre nego što je upoznala Ocomokosa, kog obično u razgovoru za medije naziva Simicom, ona se 1997. razvela od muzičara Nebojše Kunića, koji je bio član čuvene grupe Sedmorica mladih. S njim ima ćerke Teodoru i Nataliju, a iako je sa suprugom bila u velikoj ljubavi, kako ističe, jednog dana je između njih "zavladala tišina".

 

Muž i ja smo, jednostavno, prestali smo da razgovaramo — istakla je Suzana tokom gostovanja u emisiji Jutro na TV Prva. — Između nas je zavladala tišina i počela da se razvija distanca.

 

1 / 5 Foto: Printscreen Kurir TV


Ona ne krije da joj je žao što se sve odvilo kako jeste i napominje da joj smeta pogled koji društvo ima na pripadnike različitih polova nakon razvoda.


Ko god stupi u brak želi da to bude zauvek. Meni je žao zbog mog razvoda. To je bolna prekretnica u životu i muškarca i žene, ali nije osnovano uvreženo mišljenje da razvodom žena postaje raspuštenica a za muškarce kažemo da su slobodni — kaže Mančićeva.


U jednom ranije intervjuu, voditeljka je ispričala da je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima jer su se rastali prijateljski i bez svađe.


Čujem se s bivšim suprugom Nebojšom bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da tako i treba da bude. Ćerke Natalija i Teodora se redovno čuju s ocem, nijednog trenutka nisam uticala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne pominjem ga često u javnosti jer on ima svoj život. On je jedan deo mog života koji niti mogu niti želim da izbrišem — rekla je jednom prilikom Suzana.

 


 

makonda-tracker