bajkovito

Suzana Mančić će ove godine imati najlepše ukrašen DOM: Zavirite u PRAZNIČNU magiju koja se nalazi u srcu Beograda

2

Voditeljka je rešila da se fotografiše u prazničnom ambijentu, a potom su joj se pridružile naslednice, Teodora i Natalija.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Šarmantna voditeljka Suzana Mančić napravila je u svom domu u srcu Beograda pravu novogodišnju bajku koja donosi posebnu euforiju i magiju praznika. 

 

U četvorosobnom stanu u ulici Kneza Miloša stanuje sa svojim naslednicama Teodorom i Natalijom, a društvo ima prave sestričina i kućni ljubimci.

 

Suzana je poznata po sofisticiranom stilu i elegnaciji, te je dekoracija i jelka bila protkana crvenim ukrasima i zlatnim detaljima.

 

Pokazala je u kratkom videu kako je izgledalo kićenje, a simpatični, sivi mačor bio je glavni pomagač.

 

Nakon obraćanja publici i najavi prvog lajv uključivanja koje će od ovog decembra praktikovati barem jednom mesečno, Mančićeva je napravila praznične fotografije sa glamuroznom frizurom i tolaetom.

 

Porodičnoj razglednici priključile su se i naslednice koje su s ponosom pokazale čarobnu dekoraciju i ukrase.

 

Voditeljka ne krije da su joj ćerke najbolje prijateljice, te u svim aktivnostima zajedno uživaju, jer je Suzana duhom i dalje "devojka".

 

Podsetimo, Mančićeva godinama uživa u ljubavi i braku sa Simonom Ocomokosom koji živi i radi u Atini, a ona ga posećuje jednom u nekoliko meseci kako bi održali bliskost i posebnu emociju. Kako je neretko izjavila u medijima, nije spremna da zauvek napusti Beograd jer je za našu prestonicu vežu uspomene i posao.

 

 

makonda-tracker