iskrena

"Nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od nas stvori komlekse": Nataša Bekvalac poslala snažnu poruku ženama

7

Ne samo da je ostavila video snimak koji mnogo govori, ona je napisala i tekst kojim je želela da skrene pažnju na sve šta se dešava u virtuelnom svetu.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Nataša Bekvalac na svom Instagram profilu podelila je fotografiju na kojoj je kako je i sama navela fotografija koja nije i koja jeste obrađena u fotošopu. 

 

Međutim, ono šta je posebno ostalo upečatljvo jeste poruka, tj. tekst koji je ona ostavila ispod ove fotografije. Naime, ona se obratila svima i tako istakla vrednosti koje ona ceni. 

 

Lepota. Danas je prioritet i devojke, vrlo mlade sve šešće posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na račun 'savršenog' izgleda napisala je na početku.

 

 

— Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno. Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve češće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi. Šminker, frizer, kreator, stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci, fizičke mane, uklanjaju se bore, sređuju se koža i kosa. Ne zaboravite savršenu rasvetu, koja doprinosi veoma. Najvažnija je — navela je Nataša.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

— Ono što fotošop svakako nema u moći je da nam docrta harizmu, duh, 'ono nešto', unutrašnju lepotu, dobrotu... ostalo, moguće je! Devojke, prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izašla. Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od nas stvori komlekse i nesigurnosti, pogotovo ne u tim nežnim godinama. Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nežne prema sebi, natočite večeras čašu svog omiljenog vina i budite zadovoljne i srećne! E, za to ne postoji aplikacija! Voli vas vaša Bekvalčeva— zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker