stoički iznela sve

Zanemarivanjem tegoba napravila je još veće bolove: Ceca Ražnatović prebrodila veliki zdravstveni problem

1

Pevačica se u jednom trenutku našla u situaciji da oseća neprijatnosti u leđima, nije se mnogo obazirala na to, a kada s obratila lekarima, saznala je šta joj se zapravo dešava. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, kada je imala povredu kičme.

 

Ceca u početku nije obraćala mnogo pažnje na tegobe, te je ne samo na nastupima već i kod kuće nastavila da se kreće u cipelama sa visokim potpeticama. Međutim, kako su preneli mediji, zanemarivanje tegoba dovelo je do mnogo većeg problema, pa je 2013. godine morala da se podvrgne hirurškoj intervenciji, prenosi Blic.

 

 

Nakon što su bolovi u leđima bivali sve učestaliji obratila se lekaru, po čijem savetu je pristala na intervenciju na silikonskim implantatima u grudima, koji su dodatno pravili pritisak na njen kičmeni stub.

 

Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga već je pre svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bilo zdravlje — ispričala je svojevremeno Ceca za medije.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Sve što joj se na zdravstvenom planu tih dana dešavalo podnela je stoički.

 

—​​​​​​​ Porodica i posao kojim se bavim održali su me i učinili da ostanem mentalno jaka. Baza iz koje čovek akumulira energiju i utehu jeste pre svega porodica, a imam i veliku sreću da se bavim najdivnijim poslom na svetu - muzikom. Meni je moja publika uvek bila velika podrška i u dobru i u zlu —​​​​​​​ govorila je tada ona.

 

 

makonda-tracker