ima jasan stav

Niko nije očekivao raskid Cece i Bogdana: Evo kako je Veljko Ražnatović govorio o majčinim ljubavnim izborima

12

Pevačica je nakon kraha ljubavi otišla na egzotičnu destinaciju, dok se mladi ugostitelj provodi sa prijateljima u Beogradu.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić
foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Vest da su pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen izabranik Bogdan Srejović raskinuli vezu nakon godinu dana, veoma je iznenadila publiku, jer je ovaj par zračio ljubavlju i ispunjenošću, ali izgleda da su nesuglasice ipak bile do njihove romanse.

 

Nakon kraha ljubavi folk zvezde otputovala je na Maldive sa prijateljima, a mladi ugostitelj viđen je na koncertu džez pevačice Lene Kovačević u društvu lepe brinete, a to je podgrejalo sumnje da među njima ne cvetaju ruže, što su kasnije i potvrdili.

 

Čitava porodica Ražnatović - Veličković je prihvatila Bogdana, a naročito deca Veljko i Anastasija, te je jednom prilikom bokser izjavio da podržava majku u emotivnim izborima.

 

Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene ― istakao je Veljko svojevremeno za medije i dodao:

 

Veljko Ražnatović
foto: M. M./ATAImages

Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli ― zaključio je Cecin sin.

 

Publika i dalje ne želi da veruje da je ovaj simaptični par raskinuo romansu koja je trajala godinu dana, te ispod obajava Ražnatovićeve možemo videti pitanja u vezi sa Bogdanom, ali ih je ona vešto izbegla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

 

 

makonda-tracker