Kako je sve počelo

Od jutarnje kafe i ruže u krevetu do iznenadnog kraja: Kako je tekla ljubav Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića

3

Pevačica i biznismen su zvanično prekinuli svoju romansu, to su kratko prokomentarisali i stavili tačku na emotivni odnos.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić
foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Pevačicu Svetlanu Ražnatović i njenog sada već bivšeg dečka Bogdana Srejovića šira javnost je videla zajedno još početkom 2021. godine u jednom prestoničkom restoranu. 

 

Od tada se njih dvoje nisu razdvajali, a mediji su ih pratili u stopu. Vest da se Ceca zaljubila u devet godina mlađeg biznismena je naširoko odjeknula.

 

 

Ono šta mediji navode jeste da su se pevačica i Srejović upoznali na rođendanu njene prijateljice, nakon čega su nastavili da se druže, a ubrzo i započeli romansu. 

 

Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja rekao je tada izvor za medije, prenosi Blic. 

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala — piše Blic. 

 

To da se od početka radi o ozbiljnoj vezi govori i činjenica da je pevačica išla sa u Kragujevac na krsnu slavu Bogdana Srejovića. 

 

Njih dvoje nisu želeli da komentarišu ove navode, ali su kratko izjavili: 

 

— Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

 

Kako su mediji pisali, on ju je stalno iznenađivao sitnim gestovima koji su Ceci prijali te joj je tako na Uskrs doklonio jedan veliki buket i napisao: 

 

Miriše na najveći praznik.

 

Nikad Cecu nisam video srećniju! Bogdan je veoma pažljiv prema njoj, ispunjava joj svaku želju, čak joj donosi jutarnju kafu u krevet sa ružom... Spreman je na sve samo da joj izmami osmeh. Konačno je našla muškarca koji se trudi da je zadrži. Otkad se Veljko oženio i dobio sina, a Anastasija započela život sa dečkom, i Ceca je počela da razmišlja o svojoj budućnosti. U sve planove je uključen Bogdan! Ne bi me čudilo da je uskoro zaprosi — otkrio je pre izvesnog vremena izvor blizak nekadašnjem paru.

 

Ovaj snimak je podelila i pevačica na svom Instagram profilu. 

 

 

 

 

makonda-tracker