strašne vesti

"Bila je tužna, nije uzimala lekove": Oglasio se OTAC misice koja je izvršila samoubistvo, ovo je uzrok tragedije

0

Ova strašna tragedija paralisala je javnost širom Amerike, a njeni pratioci nisu mogli da naslute njen naredni potez.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Bivša misica Amerike, uspešna advokatica i voditeljka Čelsi Krist prošle nedelje sebi je oduzela život skočivši sa solitera u Njujorku, nekoliko sati nakon što je socijalnim platormama napisala zabrinjavajuću poruku:

 

Neka vam ovaj dan donese odmor i mir — poručila je pre samoubistva.

 

Čelsi je imala samo trideset godina, važila je za jednu od najlepših devojka Amerike, a njenom profesionalnom uspehu divile su se mnoge multimedijalne ličnosti, s obzirom na to da je i pred treće decenije izgradila svoje ime u javnosti.

 

Njeni roditelji bili su paralisani nakon ove strašne vesti, a otac istakao je za medije da njegova naslednica nije koristila opijate i alkohol, več da je do tragedije došlo usred narušenog psihičkog stanja i depresije.

 

—  Bila je čista koliko se može biti, nije uzimala nikakve lekove ili lekove na recept, nikad nije imala problema sa zloupotrebom supstanci, mislim da je to imalo mnogo veze sa porodičnom disfunkcijom, ona je bila tužna —  rekao je u utorak za "The Post" otac misice.

 

Čelsin otac je bivši poljsko - američki bodibilder koji je tokom karijere ostvario nebrojano uspeha i odlikovanja. On i njena majka, Ejpril Simpkins, direktorka ljudskih resursa, razveli su se kada je Česli bila mala, a njena majka se ponovo udala

 

 

 

 

 

makonda-tracker