užasno!

BRUTALNA SUDBINA: Priča o maloj zvezdi Holivuda koja je UBIJENA sa samo 10 GODINA — a NAJJEZIVIJE je KO JE TO UČINIO!

1

Malo koja priča je tako tužna kao ona u kojoj je život prerano izgubila malena Džudit Barsi....

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Ova nesrećna devojčica rođena je 1978. godine u Los Anđelesu kao dete imigranata Jožefa i Marije, koji su se i upoznali u Kaliforniji, a iza sebe su već imali brakove.

 

Džudit je majka pripremala za slavu već od pete godine, kada je izgledalo da će imati bogatu karijeru glumice. Devojčica  je dobila ulogu Kimberli MekDonald u mini-seriji "Fatal Vision", a onda su usledili angažmani u nekoliko desetina reklama. Džudit je glumila u "Raljama", a pozajmljivala je glas u čuvenom filmu "Svi psi idu u raj", između ostalog...

 

Do svoje desete godine Džudit Barsi je već zarađivala oko 100 hiljada dolara godišnje. Ova devojčica je svojim honorarima uspela da zaradi toliko novca da su njeni roditelji kupili trospratnu kuću u Los Anđelesu.

 

Ipak, ova porodica je bila sve samo ne idilična...

 

Slatka Džudit bila je niska za svoje godine — bila je visoka 112 centimetara — pa su njeni roditelji odlučili da treba da prima hormonske injekcije kako bi porasla. Otac Džudit Barsi bio je alkoholičar koji je vremenom postajao sve agresivniji, a pretnje da će ubiti ženu i kći postale su svakodnevica ove porodice.

 

 

Triput je bio hapšen zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a supruga Marija prijavljivala je policiji i njegove pretnje, ali i fizičko nasilje. Pošto policija nije utvrdila da ima vidljivih znakova nasilja, Marija ga nije krivično gonila.

 

Otac je prestao da pije nakon incidenta sa policijom, ali nije prestajao da preti supruzi i maloj Džudit. Neke od jezivih rečenica koje je izgovarao odnosile su se na to da će im prerezati grkljan, ali i da će zapaliti kuću.  

 

Fizičko zlostavljanje se nastavilo, a zabeleženo je da je Džudit rekla kako je otac bacao kuhinjsko posuđe na nju, zbog čega je imala krvarenje iz nosa od povreda. Kao posledica zlostavljanja, dete je krenulo da dobija na težini, ali i da ispoljava uznemirujuće ponašanje, kao što je čupanje sopstvenih trepavica.

 

 

Kada je doživela slom ispred svoje agentkinje Rut Hansen, majka je malenu Džudit odvela dečjem psihologu, koji je utvrdio da je dete preživelo ozbiljno fizičko i emocionalno zlostavljanje, pri čemu je obaveštena socijalna služba. Istraga je prekinuta kada je Marija ubedila socijalne radnike da je u procesu razvoda od supruga, kao i da će se sa detetom preseliti što je pre moguće. Ipak, Marija je odugovlačila sa odlaskom iz straha da će izgubiti porodičnu kuću i imetak!

 

U julu 1988 godine, Los Anđeles Tajms potvrdio je da je troje ljudi nađeno mrtvo, a tela su pripadala Džudit Barsi, Mariji i Jožefu. Jedan od najbrutalnijih zločina Holivuda dogodio se kada je Džudit Barsi imala samo 10 godina, a stradala od ruke sopstvenog oca.

 

On je ubio suprugu i ćerku, a potom je presudio sebi...

 

 

makonda-tracker