strašno

VISIO JE NAG U ORMARU NA TAJLANDU: Bil iz "Ubiti Bila" UMRO je JEZIVOM smrću, a tvrdi se — NIJE BILO SAMOUBISTVO

2

Dejvid Karadin nađen je u svojoj hotelskoj sobi u Bangkoku u beživotnom stanju, a preminuo je u 73. godini...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tajlandska policija 2009. godine našla je glumca Dejvida Karadina, zvezdu Tarantinovog filma "Ubiti Bila i serije "Kung fu"", u visećem položaju u ormaru i — nagog.

 

Sin glumca Džona Karadina rođen je 1936. godine u Kaliforniji kao Džon Artur Karadin, a porodica mu je dala nadimak Džek. On je imao prilično burno detinjstvo, s obzirom na to da su njegovi roditelji razvodili, pa ponovo stupali u brakove. Zapravo, njegov otac je želeo veliku porodicu, ali nakon što je njegova supruga imala seriju pobačaja, on je otkrio kako je ona, zapravo, već imala niz abortusa bez njegovog znanja, što je kasnije proizvelo da ona ne može da iznese trudnoću. Dejvid je u petoj godini skoro pa uspeo da izvrši samoubistvo vešanjem! Rekao je da je incidentu prethodilo saznanje da njegov polubrat Brus i on imaju različite biološke očeve.

 

"Otac me je spasio tada, ali mi je oduzeo kolekciju stripova i spalio ih", ispričao je Karadin svojevremeno.

 

Dejvid Karadin
foto: Profimedia

Glumačku karijeru započeo je ulogama u televizijskim serijama šezdesetih godina, ali najveća slava je usledila serijom "Kung fu", koja je u Americi počela sa prikazivanjem 1972. godine, a onda i u ostatku sveta. Među poslednjim zapaženim ulogama Dejvida Karadina bila je uloga Bila u serijalu Tarantinovih filmova Kill Bill (Ubiti Bila). Neka od istaknutih imena sa kojima je sarađivao jesu i Martin Skorseze i Ingmar Bergman.

 

Dejvid Karadin
foto: Profimedia

 

Karadin je na Tajland, pred svoju smrt, stigao kako bi radio na poslednjem filmu pod nazivom Stretch. On je odseo u hotelu "Nai Lert Park", luksuznog tipa. Međutim, kada se nije jedne noći pojavio na večeri, niko se nije mnogo uznemirio. Mislili su da, jednostavno, odmara u svom apartmanu. Ipak, njegovo beživotno telo našla je sobarica oko pola 12.

 

Karadin je nađen potpuno nag i obešen u velikom ormaru svoje sobe, u kojoj je boravio sam.

 

Telo je, potom, odneto na autopsiju, pa je pokrenuta i istraga. Portparol je odmah izjavio da je njegova porodica stopostotno sigurna da nije u pitanju samoubistvo.

 

Međutim, detalji su uznemirujući.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kako se navelo, dok je jedan konopac bio obmotan oko vrata, drugi je bio obmotan oko njegovog polnog organa. Zajedno su bili povezani i okačeni u ormar.

 

Nalazi su pokazali da je Karadin umro od gušenja, što isključuje samoubistvo, već otvara mogućnost slučajne smrti, kako je pisao Holivud Riporter.

 

Dejvid Karadin
foto: Profimedia

S obzirom na to da nije bilo tragova borbe, već je soba bila zaključana iznutra, niti je na telu bilo tragova, nije se ispitivalo da li je u pitanju ubistvo. Kako je preneo Dejli mejl, konopac je uzet iz hotelskih zavesa.

 

Nije ostalo oproštajne poruke iza Karadina, a iza njega je ostala supruga Eni i troje dece. Porodica, kao i prijatelji, bili su šokirani, jer "ništa nije ukazivalo na to ". 

 

Dejvid Karadin
foto: Profimedia

Njegova udovica podnela je tužbu protiv kompanije koja je radila na ovom filmu, tvrdeći da je njegov asistent bio dužan da pomogne Karadinu da se snađe u Bangkoku, ali ga je napustio noć pre nego što je policija našla telo...

 

 

 

 

makonda-tracker