i od nje je ovo previše

Nazivaju njen potez odvratnim i lešinarskim: Madona SKANDALOZNIM fotografijama razočarala i najvernije fanove

0

Kraljica popa poznata je po kontroverznim izjavama, potezima i, posebno, fotografijama, ali se čini da je sada uspela da ode nekoliko koraka dalje

foto: Instagram
foto: Instagram

Luiza Čikone (63), poznatija kao Madona, tokom proteklih decenija često je izazivala oprečne komentare i umela da se nađe na meti osude javnosti, ali čini da je nakon njenog najnovijeg poteza većina protiv nekrunisane kraljice pop muzike.


Madona je, naime, za časopis V Magazine snimila editorijal za koji je pozirala kao Merilin Monro. Ona se i ranije fotografisala u stilu slavne glumice, ali je sada uključila i jedan bizaran motiv: rekonstruisala je smrt Merilin Monro!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V Magazine (@vmagazine)


Fotograf Stiven Klajn ovekovečio je kako Madona, odevena, našminkana i s perikom zahvaljujući kojoj podseća na pokojnu holivudsku divu leži u spavaćoj sobi. Editorijal je inspirisan fotografijama Merilin Monro nastalim šest nedelja pre njene prerane smrti od predoziranja lekovima, a za jedan od ovih snimaka fanovi tvrde da predstavlja mrtvu glumicu, pre svega zbog pilula za spavanje na stočiću pored Madone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ⓜ️iguel (@miguelrodace)


Čak i najverniji obožavaoci pevačice zgroženi su ovim prizorima.


Iz nekog bizarnog razloga, Madona je odlučila da rekonstruiše samrtnu postelju Merilin Monro ― napisao je jedan kritičar, dok je drugi istakao: ― Odvratno i neprikladno.

 


Na društvenim mrežama može se pročitati da je ovaj Madonin potez "lešinarski" i da zloupotrebljava potresan događaj da bi bila u centru pažnje.


Ovo nije u redu. Predstavljanje samoubistva glamuroznim je jedino što ostaje kada se otresemo šoka ― kaže jedan tviteraš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)


Tužno je to što je nekome i daje potrebno ovoliko pažnje. I ovo je tako ogavno ― zaključuje drugi.

 

 


 

makonda-tracker