postoje pravila

Mama me je kontrolisala čitavog ŽIVOTA: Madonina naslednica nikad iskrenije govori o specifičnom odnosu sa pop zvezdom

1

Mlađana Lurdes veoma poštuje majku ali do sada nije govorila o pravilima, granicama i postulatima koji su važili u njihovom domu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lurdes Leon naslednica jedne od najvećih svetskih zvezda Madone, u intervuju kod poznate glumica Debi Mazar iskreno je govorila o odrastanju, odnosu sa majkom i njenim očekivanjima koja su bila veoma neobična ali s razlogom

 

"Moja mama me je kontrolisala ceo život. Morala sam da postanem u potpunosti nezavisna čim sam završila srednju školu." - istakla je Lurdes i dodala:

 

"Imam osećaj da je moja majka videla ostalu decu poznatih i slavnih te je odlučila da njena deca neće biti takva. Insistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim biti poznata, a da to nije samo moj izgled. Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome".

 

Lurdes Leon
foto: Profimedia

Madonina ćerka priznala je da nije od majke nasledila poseban muzički dar ali je i više nego ponosna na vanserijski uspeh koji je postigla.

 

"Nisam to u potpunosti shvatila sve dok nisam shvatila važnost osnaživanja i što znači biti žena. Ona je verovatno najveći radnik kojeg sam ikada videla. Nisam to nasledila, na žalost." - završava Leonova.

 

Madona
foto: Profimedia

 

makonda-tracker