DA LI JE MOGUĆE?

Manjak samopouzdanja i 130 kilograma: Verenik Britni Spirs NIJE oduvek imao izvajano telo! (FOTO)

0

Sem Asgari je danas priznati fitnes instruktor i miljenik žena, a pre nekoliko godina tražio je smisao života i borio se sa viškom kilograma.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Američki fitnes trener i izabranik pop ikone Britni Spirs - Sem Asgari (27) važi za jednog od najatraktivnijih momaka na društevnim mrežama, a izvajano telo, naporni treninzi i romantične fotografije sa pevačicom prikupili su više od 2, 3 miliona ljudi.

 

Britni i Sem od odnedavno su i vereni, a nakon što je i zvanično slobodna da odlučuje o svom životu, finansijama i izlascima, planiraju i da se ostvare u ulozi roditelja.

 

Ono što publika nije znala jeste da Asgari nije oduvek bio ovako privlačan i markantan, a tome govore u prilog i fotografije koje datiraju iz 2013. godine na kojima ima višak kilograma i manjak samopouzdanja.

 

Upravo ta činjenica navela ga je da se bavi fitnesom, a svoj razvojni put podelio je na Instagramu. Asgari kao prelomni trenutak ističe trenutak kada je na vagi ugledao brojku od 130 kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Danas pomaže ljudima koji se bore sa istim naizgled naivnim problemom, a ovo sumiranje postignutih rezultata mnoge je motivisalo.

 

—  Kada pogledam unazad vidim da se mnogo toga promenilo, mnogo! Činjenica o kojoj niko ne govori je kada neko izgleda dovoljno dobro, ne treba mu mnogo ličnosti da bi privukao prijatelje, suprotni pol ili ljude uopšte. Kada imate malo viška "govedine" na sebi kao što ja imam na levoj strani, potrebno vam je mnogo ličnosti da biste privukli ljude, inače će vam život biti prazan kao vaši tanjiri — napisao je šaljivo Sem.

 

Spirosova je u njegov život unela dodatnu radost i ispunjenost, a o vereničkom prstenu koji joj je darovao govorilo se danima. On je ručni rad čuvenog  Roman Malajeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

 

 

 

 

makonda-tracker