nepoznati detalji

Stefana NE VIĐA, progovorila i o Viktorovoj NOVOJ devojci: Aleksandra Prijović otkrila zanimljive tajne Živojinovića

0

Aleksandra Prijović progovorila je o svom suprugu Filipu, njegovoj braći Stefanu i Viktoru, ali i odala simpatične detalje o svom sinu Aleksandru

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Aleksandra Prijović bila je gost jedne pres-konferencije, gde je bila raspoložena da otkrije brojne detalje vezane za svoju porodicu. Ona je govorila o svom sinu, suprugu, ali i njegovoj braći.

 

 

Jedna od najpopularnijih devojaka s estrade otkrila je u kojim situacijama je partner Filip najčešće iznervira.

 

 Kad me požuruje, jer meni, kao i svakoj drugoj ženi, uvek treba malo više vremena da se spremim i onda se uglavnom posvađamo zbog toga. Kao da će biti kraj sveta ako zakasnimo 10-15 minuta, ne moramo uvek prvi da stignemo. On prvi u svađama i popusti, jer me pusti da se sama sa sobom isvađam, a onda mi na lep način kaže šta misli — rekla je Prija za Kurir.

 

Što se tiče sina Aleksandra, on sasvim liči na nju.

 

Koliko je bio dobar, očekivala sam da će nešto da krene po zlu (smeh). Nestašan je i tvrdoglav na mene. Kako on kaže, nema šanse da bude drugačije. To me nervira, jer sam i ja takva. Sve mora da bude po njegovom. Ja više vičem, ali kad se Filip naljuti, od njega to ne očekuje i onda se uplaši — dodala je ona u intervjuu za Kurir.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

 

Stefan Živojinović povukao se iz medija, a Aleksandra ga ne viđa tako često.

 

Znam da više ne peva. Koliko znam, super je, Filip ga viđa češće nego ja. Priča sa svima i ja sam se čula s njim nedavno, ali se ne viđamo. Nije više na Bežaniji, preselio se.

 

Šuška se da je Viktor Živojinović uplovio u vezu sa Lenom Čolak, pevačicom i Zvezdom Granda. Na pitanje da li ju je upoznala, imala je zanimljiv odgovor.

 

Nisam, ali sam videla da je bila na slavi. Ne znam da li su zajedno. Sa Sandrom se čujem povremeno.

 

 

makonda-tracker